≡ Menu

8 Ciri Lelaki Idaman Wanita

cara buat duit dengan affiliate

ciri-suami-teman-lelaki-boyfriend-idaman

 

1. Yakin Pada Diri

Jom Aktifkan MyKad Smart Shopper Anda Untuk dapatkan Mata Ganjaran !!

Keyakinan diri adalah kualiti penting yang sering di cari oleh wanita, lekukan sesuatu perkara itu dengan terbaik. yang paling penting, jangan memperkecilkan kelemahan diri sendiri. Ada yang menyerah kalah sebelum berbuat apa-apa. Ini bukan sifat lelaki sejati. Sebaliknya kamu harus berikan alasan kukuh, kenapa kamu tidak boleh lakukan. penting untuk berlatih bersungguh tanpa mengenal erti putus asa dan sentiasa berfikiran positif.

2. Pandai Buat Lucu

Jangan bercakap terlalu serius atau ketawa yang dibuat-buat. lebih teruk kalau tersengeh-sengeh tak tentu fasal. Ingat untuk menjadi seorang yang kelakar tidak semestinya kamu membuat lawak bodoh. Belajar Berlawak secara spontan dan bersahaja kerana ini akan menghiburkan hatinya. Lawak bersahaja itulah yang membuatkan si dia akan teruja merindui karenahmu.

3. Romantik

Wanita sebenarnya menginginkan seorang yang romantik. Ingat, romantik bukanya gatal atau miang, lelaki yang romantik adalah pandai mengambil hati dan bijak menggunakan kata-kata. Suka mengambil berat dan penyayang kata-kata. Suka mengambil berat dan penyayang juga menjadi salah satu aspek yang menarik perhatian wanita. Biar seseorang wanita itu kelihatan ‘rugged’ atau agresif. namun dalam hal teman lelaki, kebantakannya memilih yang romantik.

4. Wang

Tidak disangkal lagi ramai wanita bersifat materialistik atau mata duitan. Mereka hanya mahukan lelaki yang berjaya dan mempunyai wang yang banyak sahaja. Selain bekerja, kamu juga boleh bergaul dengan orang kaya atau ternama yang mungkin boleh membantu kamu menjadi kaya suatu hari nanti. Belilah baju atau kasut jenama, kamu bakal mencuri pandang wanita. biar papa asal bergaya. papa dalam hal ini adalah kamu perlu menyesuaikan diri dengan gaya orang kaya. Biar terpaksa mengeluarkan wang yang lebih sedikit, namun hasilnya hanya kamu yang mendapat nikmatnya. Umpama membeli kereta BMW walaupun tanpa aksesori, ia tetap di lihat gah berbanding dengan kereta biasa yang penuh dengan aksesori.

5. Bijak

Wanita sering mengimpikan mendapat seorang lelaki yang berpenddikan dan pandai. Jika kamu berasakan kamu kurang bijak, mungkin kamu boleh mengambil langkah untuk melanjutkan pelajaran. Luangkan masa kamu mendengar berita CNN dan rajin mengisi teka silang kata supaya tampak berilmu. Wanita suka lelaki yang bijak dan suka membaca. Tidak semesti kamu adalah seorang ahli akademik. caranya, baca ulasan buku seolaholah kamu telah membaca keseluruhan buku tersebut. pakilah cermin mata yang tidak berkuasa untuk memperlihatkan kamu bergaya seperti seorang intelek.

6. Sensitif.

Setiap kali pasangan kamu bercakap, dengarlah dengan khusyuk sambil memandang bola mata hitamnya. malah mungkin kamu boleh berkata ” saya memahami perasaan awak” bagaimanapun jangan pula kamu terlalu sensitif kerana sebagai tempat berlindung tentulah mereka memerlukan pohon yang kukuh.

7. Suka Kanak-Kanak

Wanita menganggap seorang lelaki yang bijak adalah berpengetahuan luas dalam semua bidang termasuk menjaga kenak-kanak. Hati wanita mudah tersentuh dengan lelaki yang sukakan kanak-kanak. Apabila si dia membelai kanak-kanak yang di temuinya. kamu memberikan perhatian kepadanya. Selepas itu kamu pula boleh mendukung sambil mengagah kanak-kanak itu. perbuatan kamu ini secara tidak langsung akan memperlihatkan yang kamu memang layak menjadi bapa yang penyayang.

8. Bijak Berdandan

Lelaki juga kena pandai merawat atau memanjakan tubuh. bagi yang mempunyai kulit berminyak, kamu perlu meluangkan masa untuk melakukan perawatan bagi mengelakkan jerawat atau penyakit kulit yang lain muncul. Selain berpakaian kemas dan sesuai. Kebersihan tubuh juga hendaklah diberi tumpuan. Kuku hendaklah dipotong rapi dan bersih. pendek kata, kebersihan tubuh mesti di jaga kerana ia memberikan kesan kepada hubungan kamu dan si dia nanti.

Apapun, tiada lelaki yang sempurna, namun kamu boleh berpura-pura menjadi sempurna. perlu di ingatkan, kamu semestinya mempunyai kelebihan yang tertentu. jadikan gunakan kelebihan itu dengan sebaik mungkin. yang penting kamu mampu melakukan sesuatu yang terbaik. Sementara yang selebihnya kamu bolehlah berpura-pura. Jika segalanya berjalan lancar dan hatinya sudah berjaya di tawan, tidak mustahil si dia akan menjadi permaisuri hidupmu.

 

Incoming search :

lelaki idaman wanita,lelaki idaman,ciri ciri Lelaki idaman wanita,ciri lelaki idaman wanita,perempuan suka lelaki macam mana,ciri ciri lelaki idaman,lelaki Sejati,ciri ciri suami idaman,wanita suka lelaki macam mana,perempuan suka lelaki yang macam mana,cara menjadi lelaki sejati,perempuan suka lelaki,ciri ciri lelaki,ciri-ciri lelaki sejati,tips menjadi lelaki idaman,ciri lelaki idaman perempuan,cara menjadi lelaki idaman,ciri lelaki romantik,cara menjadi lelaki idaman wanita,cara perempuan suka lelaki,ciri ciri idaman wanita,lelaki romantik,youtube,lelaki pilihan wanita,bagaimana nak jadi lelaki idaman wanita,tanda perempuan suka kita,apa yang perempuan suka,tips romantik,lelaki yang perempuan suka,cara menjadi lelaki romantik,cara wanita menyukai lelaki,lelaki suka perempuan yang bagaimana,lelaki suka perempuan bagaimana,apa yang wanita suka,ciri2 laki sejati,cara menjadi pria sejati dimata wanita,perempuan suka apa,perempuan minat lelaki macam mana,cara wanita suka lelaki,macam mana nak tahu perempuan suka kita,apa wanita suka pada lelaki,wanita suka lelaki,tips nak jadi lelaki idaman,tips menjadi lelaki idaman wanita,ciri ciri perempuan gersang,cara cara perempuan suka lelaki,lelaki romantis,tips lelaki sweet,lelaki idaman gadis,lelaki yang sejati,lelaki bijak,lelaki yang cool,jadi lelaki sejati,lelaki yg sweet,macam man nak jadi lelaki yang kemas,macam mana nak bergambar macam wanita solehah,macam mana nak buat perempuan gersang,macam mana nak jadi perempuan cool,macam mana nak jadi perempuan romantik,macam mana nak jadi sweet,ciri-ciri wanita romantik,lelaki sukakan perempuan,lalaki menarik wanita,lelaki suka perempuan yang suka buat lawak,lelaki suka membuat perempuan ketawa,jadi lelaki idaman,lelaki suka pada perempuan mcn mane?,lelaki suka pada wanit,ingin menjadi pria lelaki sejati dan cool,kata kata lucu tapi bermakna,tips untuk membuat perempuan suka,idaman seorang lelaki,lelaki hot suka perempuan macam,lelaki romant,kata kata yang membuat wanitasukapada lelaki,Gadis melayu idaman hti,lelaki suka perempuan yang lawak,lelaki kelakar yg di suka oleh wanita,dari manakah perempua suka pada lelaki,lelaki idaman wnita,lelaki yang sweet,Macam Mana Nak Menjadi Teman Lelaki Yang Romantik,www cara menjadi lelaki madkulin com,tips menjadi lelaki macho,tips lelaki macho,tips jadi lelaki romantik,tips berbual dengan wanita idaman,tip romantik,tip menjadi lelaki macho,nak bagi diri lebih romantik,tip lelaki sejati,tip jadi lelaki idaman wanita,teknik menjadi sweet,tanda perempuan sukakan lelaki,tips menjadi model lelaki,tips menjadi seorang lelaki idaman wanita,tips nk tau wanita gersang,wanita sukakan apa,wanita suka pada lelaki,wanita suka lelaki yang bagaimana,wanita suka lelaki yang,wanita suka lelaki macam mane,wanita suka lelaki bagaimana,wanita suka apa,wanita mata duitan,tips untuk menjadi wanita romantik,tips untuk menjadi idaman wanita islam,tips tips menjadi lelaki,tanda lelaki suka kawan ngan kita,tanda lelaki sejati,sifat lelaki romantis,perempuan memilih lelaki,perempuan macam kanak kanak,perempuan jawa suka lelaki macam mana,panduan menjadi islam sempurna,nak jadi cool,menjadi lelaki romantik,menjadi lelaki idaman,mcm mne nk jdi org cool,mcm mane nk jadi lelaki terbaik,mcm mana nak tahu lelaki suka kita,MACAMMANAPEREMPUANDENGANLAKILAKI,perempuan nak lelaki macam mana,perempuan putih suka lelaki macam mana,perempuan suka,rambut lelaki yang perempuan minat,pria bijaksana di mata wanita itu gimana,perkara membuat hati wanita tersentuh suka pada lelaki bagaimana,perempuan yang suka kanak,perempuan yang ketawa mengilai,perempuan sukakan perhatian,perempuan sukakan lelaki yang kelakar,perempuan suka lelaki yang,perempuan suka lelaki macam mane,perempuan suka lelaki apa?,perempuan suka apa pada lelaki,macam mne nk jadi soleh,cara nak buat awek suka,cara mengetahui lelaki romantik,cara mengenal wanita suka lelaki,cara menarik perhatian wanita melayu,cara memikat hati cewek mata duitan,cara lelaki romantik,cara lelaki dan perempuan,cara lawak untuk teman wanita,cara jadi romantik,cara jadi lelaki yang m,cara jadi lelaki macho,cara jadi lelaki idaman wanita,Cara cara untuk jadi lelaki heasem,cara mengetahui perempuan gersang,cara mengetahui perempuan suka lelaki,cara nak bagi perempuan suka kita,cara nak bagi perempuan suka kat lelaki,cara nak bagi kekasih suka,cara mngetahui bagaimana nk tahu wanita sukakn lelaki,cara menjadi seorang lelaki yang sweet,cara menjadi pria sejati,cara menjadi lelaki yang sejati,cara menjadi lelaki yang romantik,cara menjadi lelaki sweet,cara menjadi lelaki idaman perempuan,cara menjadi laki sweet,cara mengetahui perempuan sukakan kita,cara cara nak tahu perempuan suka kita,cara cara nak jadi cool,cara cara menjadi romantik,bagaimana cara untuk menjadi sweet talker,Bagaimana cara menjadi lelaki yang hot,awek suka tak di bagi wang,awek suka laki mcm mna,apakah lelaki idaman perempuan?,apa yg wanita suka pada lelaki,apa yg perempuan suka,Apa yang wanita suka tentang lelaki,apa yang perempuan suka pada lelaki,apa yang lelaki nak pada perempuan,apa wanita suka tentang lelaki,apa perempuan suka tentang lelaki,bagaimana hendak jadi lelaki sweet,bagaimana hendak/menjadi/jejaka pilihan wanita,cara cara buat lawak kat perempuan yang kita suka,cara cara berbual dengan seorang wanita yang kita suka,cara buat lawak dengan perempuan,cara bagi perempuan ketawa,buat perempuan ketawa,buat lelaki kemas,berlajar menjadi yg terbaik,belajar menjadi lelaki,bagaimana seorang perempuan ingat pikat lelaki,bagaimana nak tahu perempuan suka kita,bagaimana jadi lelaki idaman,bagaimana ingin tahu perempuan suka kat kita,apa perempuan suka,ciri-ciri wanita minat lelaki,ciri ciri perempuan suka lelaki,ciri ciri perempuan romantik,ciri ciri orang perempuan suka lelaki,ciri ciri menjadi wanita romantik,ciri ciri lelaki yang wanita suka,ciri ciri lelaki yang sweet,ciri ciri lelaki yang perempuan suka,ciri ciri lelaki sejadi,ciri ciri lelaki romantik,ciri ciri lelaki idaman gadis,ciri ciri lelaki hot,ciri ciri laki sweet,ciri lelaki ketawa,ciri lelaki sukakan kamu,ciri-ciri seorang lelaki sejati,Ciri-ciri seorang lelaki,Ciri-ciri orang cool,ciri-ciri nak menjadi seorang model,ciri-ciri lelaki yang menarik perhatian perempuan,ciri-ciri lelaki idaman setiap wanita,ciri-ciri gadis idaman lalaki duda,ciri wanita suka kita,ciri perempuan suka pada lelaki,ciri perempuan pakai cermin mata,ciri orang lawak,ciri lelaki yang pandai cari duit,ciri ciri kekasih lelaki terbaik,ciri ciri ingin menjadi lelaki idaman wanita,Ciri ciri boyfriend yang sweet dn romantik,cara nak tahu perempuan sukakan laki,cara nak tahu perempuan sukakan kita,cara nak tahu perempuan suka kat kita,cara nak tahu lelaki suka kat kita,cara nak tahu cewek suka dengan kita,cara nak mengetahui lelaki suka perempuan,cara nak jadi seorang yang cool,cara nak jadi perempuan,cara nak jadi orang yang cool,cara nak jadi leleki menarik,cara nak cairkam hati lelaki kaya,cara nak buat perempuan suka kat kita,Cara nk bagi bf jadi romantik,cara orang perempuan suka kat kita,cemana kn membuat lelaki suka ketani?,cara-cara untuk membuat perempuan suka kita,cara-cara menjadi lelaki swag,cara-cara menjadi lelaki sejati,cara untuk perempuan suka kita,cara untuk menjadi sweet,cara untuk mengetahui seorang perempuan sukakan kita,Cara untuk memikat seorang lelaki yang sejati,cara untuk membuat lawak terhadap kekasih,Cara untuk buat ramai perempuan sukakan lelaki,cara untuk buat lawak spontan,cara perempuan sukakan kita,cara nak buat lawak spontan

Comments

6 comments… add one

  • zuraini osman

    Kesemuanya adalah benar. Saya sokong 100%. Wahai lelaki, tolonglah jaga hati wanita dengan sebaik2nya.

  • Romantik adalah perkara utama yang perempuan titik beratkan dalam memilih lelaki idaman. :)

  • Bakal Jenazah

    Jangan lupa , solat 5 waktu

  • Fahmie BieShoppe

    Mohon share dengan pengguna TQ admin

  • htag1994

    Berpura-pura sempurna adalah embarrassing, lg bagus jika mengakui kelemahan dari menjadi bongkak

  • Ye ke? maybe tak semua orang same kot.. hehe

Leave a Comment



Next post:

Previous post: