≡ Menu

Air Boom Alternative Merawat Pesakit Strok

Alternative Merawat Pesakit StrokApakah air boom? Air boom merupakan teknologi daripada Mediaking International Ltd, dihasilkan di Hong Kong. Air boom ialah merupakan ion-negatif berteknologi nano yang berasal daripada Jerman. Teknologi Nano merupakan ilmu pengawalan untuk masalah skala molekul dan atom yang tidak stabil di dalam badan. Produk Nano Jerman ini sudah dipatenkan dan mendapat pengiktirafan dari Korea, Hong Kong dan juga Eropah.

Air Boom dihasilkan daripada getah silicon dan serbuk nano. Ianya kecil dan padat, saiznya hanya sebesar kad ATM dan mengandungi 72 mineral semulajadi yang antaranya daripada batu mineral bumi, aluminium, kalsium, emas, litium, magnesium, silica, perak, talkum, zink, dan banyak lagi mineral yang berupaya menghasilkan ion negatif yang mempunyai jangka hayat sehingga 1 abad lamanya.

Teknologi Air Boom menggunakan terapi tanpa ubatan kimia dan semuanya berfungsi dengan mineral semulajadi yang berhasil menghubungkan tenaga nano, ion negatif dan inframerah yang berkesan untuk rawatan pelbagai penyakit luaran dan dalaman. Salah satu kehebatannya ialah, berkebolehan untuk mengawal keradangan dan serangan penyakit strok. Ini kerana, Air boom boleh mengaktifkan molekul air dalam darah dan menstabilkan tekanan darah. Selain itu juga, Ion negatif di dalam Air boom juga berfungsi mengurangkan tahap asid dalam badan dan memperbaiki fungsi salur darah supaya darah ke otak disebabkan oleh penyakit stroke dapat berjalan dengan lancar.

Tenaga negatif yang tinggi dalam rawatan air boom juga berperanan untuk membakar dan menghilangkan lemak dalam badan supaya perjalanan darah lebih lancar. Perkara ini juga sedikit sebanyak dapat mengurangkan risiko pesakit-pesakit stroke untuk mendapat serangan supaya pesakit boleh menjalani kehidupan seharian tanpa gangguan yang mungkin disebabkan oleh serangan strok.

Kini, di negara-negara yang maju, terapi Air boom telah lama diperkenalkan sejak dari tahun 2005. Air boom semakin menjadi pilihan semasa sebagai amalan kesihatan secara alternative. Bagi mengoptimumkan tahap kesihatan kepada maksima tanpa pengambilan ubatan kimia yang boleh membahayakan kesihatan, terapi Air boom sangat berkesan bagi sesetengah pesakit yang ingin mencari kaedah baharu rawatan kesihatan. Sekeping kad getah silicon Air boom mempunyai pelbagai fungsi, ada diantaranya yang tersurat dan ada yang tersirat. Air boom juga berkesan bagi mereka yang mengalami alergik kepada ubatan kimia dan tidak boleh mengamalkan ubatan kimia sebagai rawatan utama. Maka, terapi air boom menjadi pilihan kedua mereka.

Comments

0 comments… add one

Leave a Comment


Next post:

Previous post: