≡ Menu

Air Boom Untuk Menjimatkan Elektrik

Alat Jimat ElektrikPernahkah anda mengalami masalah kewangan dimana kos belanja untuk bil elektrik anda melambung tinggi? Adakah anda pasti ianya disebabkan oleh kebocoran? Adakah anda yakin anda sudah menjimatkan tenaga elektrik di rumah anda? Anda mungkin akan mengalami masalah yang sama pada bulan-bulan yang berikutnya. Di negara-negara luar seperti Cina, Korea dan Jepun, rakyat mereka telah diperkenalkan dengan satu produk berteknologi tinggi yang dapat menjimatkan penggunaan elektrik bukan 20%, 50% pun bukan tetapi kadar penjimatan mencecah sehingga 75% sebulan. Bagaimana? Apakah rahsia teknologi tersebut?

Dikeluarkan oleh MediaKing International Company sejak tahun 2008, penggunaan Ion-negatif telah lama menjadi pilihan utama rakyat di negara yang berkembang pesat seperti Cina, Korea dan Jepun. Teknologi ini dikeluarkan oleh negara Jerman dan dikembangkan oleh syarikat Mediaking di Hong kong. Terapi yang padat dengan sumber bahan mineral yang menjana tenaga negatif ini berkesan untuk mengurangkan pengaliran tenaga yang berlebihan dalam mengaktifkan penjimatan dalam tenaga elektrik.

Bagaimana ia berfungsi? Seperti yang kita sedia maklum, aliran daripada tenaga elektrik di rumah sudah tentu mengeluarkan cas-cas positif bagi mengaktifkan dan mengalirkan tenaga kepada alatan elektronik seperti televisyen, seterika, peti ais, mesin basuh dan banyak lagi.
Terapi ion negatif atau nama lainnya ialah Air boom, boleh digunakan dengan cara melekatkannya di bahagian-bahagian aliran utama tenaga seperti di wayar, alatan dan kotak tenaga di rumah. Dengan cara ini, aliran tenaga dapat dijimatkan sehingga 70% tanpa mengganggu atau memberi kesan kepada fungsi alatan elektronik.

Air boom terbukti berkesan menstabilkan dan mengawal aliran tenaga elektrik tanpa menyebabkan kerosakan kepada fungsi utama suis dan alatan elektronik. Selain itu, ion negatif air boom juga berfungsi sebagai transistor minor yang mengurankan aliran tenaga dan menjadikan pengaliran arus elektrik lebih stabil.

Berminat Boleh Hubungi : En. Hafiz 019-563 4474 (sms/whatsapp)

Comments

1 comment… add one
  • Pozi

    Salam en, 1 brp? Sama function mcm hdn smart card ke?

Leave a Comment


Next post:

Previous post: