≡ Menu

Cara Buat Duit Dengan Youtube

pendapatan dari youtubeSelamat sejahtera, ini adalah perkongsian ilmu. Awas. Hanya mereka yang minat belajar sahaja digalakkan terus membaca! Ramai yang telah menunggu dan mencari peluang ini, Cuma tidak kesampaian. Kini, pencarian anda telah tamat. Anda akan saya dedahkan tentang peluang menjana pendapatan secara online. Tidak perlu ke tempat kerja kerana disini anda hanya bekerja di skrin komputer.

Anda pernah tengok youtube? Pernah tak setiap kali anda klik pada video di youtube, akan keluar iklan? Dari mana datangnya iklan itu? Ya, itulah yang dinamakan adsense! Bagaimana ia berfungsi? Anda hanya perlu dapatkan akaun adsense melalui google. Jika anda mempunyai akaun google, maka anda telah layak untuk mendapatkan akaun adsense.

Walaupun permulaan ini mungkin agak susah bagi anda, namun tiada yang mustahil selagi anda berusaha dan minat untuk belajar. Pelajarilah dan amalkanlah ilmu yang anda dapat, maka anda akan mengecapi kejayaan. Percaya atau tidak ada sahaja individu yang mendapat ratusan ringgit sehari hanya dengan adsense. Melalui pengiklanan adsense, anda bukan sahaja akan mendapat link untuk di klik oleh user atau viewer, anda akan mendapat bayaran juga. Makin ramai yang klik, makin banyak income anda.

Jadi apa masalahnya? Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih? Jangan begitu, kerana apa yang bakal anda pelajari mungkin akan mengubah hidup anda untuk sedetik kemudian. Hanya promote link adsense anda sahaja anda sudah menerima bayaran. Tak perlu SEO atau promosi yang banyak pun. Ambil sahaja contoh seperti pengiklanan di youtube tadi. Anda buat video, tetapi anda iklankan video orang lain. Untuk menonton video anda, viewer perlu menonton iklan dahulu. Macam dalam televisyen bukan? Nak tengok rancangan kena tengok iklan dahulu.

Mengaji perlu berguru, begitulah juga dengan ilmu yang bakal saya kongsikan ini. Ini adalaj personal coaching saya sendiri kepada anda. Terbukti saya telah berjaya menjana pendaptan melalui program affiliate ini. Anda bila lagi? Jangan tunggu lama-lama. Kelak orang lain berjaya anda hanya menonton. Mulakan sekarang atau terus berfikir tanpa sebarang tindakan. Tindakan anda hari ini menentukan kejayaan anda pada masa hadapan.

Klik sini untuk buat duit melalui web Youtube (terhad!)

Comments

5 comments… add one
  • sekarang memang ramai berminat untuk jana pendapatan secara maya macam ni..
    interesting !!

  • Dapat duit dari Youtube Adsense tu memang untung sebab komisen dalam USD…best 🙂

  • bestnya kalau bole dapat buat side income dgn adsense 🙂

  • nor

    saya minat sgt nak buat duit melalui youtube ni…tp sy tak tahu langsung … tak banyak web atau blog yg ada penerangan step by step dr mula….bole ajarkan…..

Leave a Comment




Next post:

Previous post: