≡ Menu

Cheap Domain

Get up to 5 new .COMs, $5.99 per year for the 1st year!

Beli Domain Murah Daripada GoDaddy

Go Daddy merupakan pendaftar domain dan pembekal web hosting yang terbesar di dunia. Terdapat lebih daripada 55 juta nama domain berada di bawah perngurusan syarikat tersebut.

Tambahan lagi, Go Daddy mempunyai lebih 11 juta pelanggan yang datang dari serata dunia. Ini menunjukkan Go Daddy telah berjaya meletakkan kepercayaan terhadap pelanggan nya dengan memberikan perkhidmatan yang terbaik. Di samping itu, terdapat 40 penawaran produk yang disediakan oleh syarikat demikian.

Antara nama domain yang ditawarkan oleh Go Daddy adalah com. Net. Info. Org dan sebagainya. Selain itu, Go Daddy uga menyediakan produk web hosting yang boleh digunakan oleh pengusaha internet atau pun untuk urusan peribadi. Pengguna digalakkan untuk membeli domain daripada Go Daddy memandangkan terdapat pelbagai kelebihan serta harga nya juga berpatutan.

Go Daddy menyediakan perkhidmatan yang mudah, cepat dan privasi kepada pelanggan syarikat tersebut. Antara servis domain yang disediakan oleh Go Daddy ialah

 

  • Pendaftaran privasi

–          Memastikan maklumat peribadi selamat, menghindari spam, spam dan sebagainya

  • Alatan GeoDomain Map.

–          Memudahkan perncarian dan pendafaran domain yang tersedia di kawasan tertentu.

  • Nama domain antarabangsa

–          Menyediakan pendaftaran COM, NET, ORG dan sebagainya

  • Pemindahan Domain

–          Cepat, automatik dan tanpa risiko.

 

Oleh yang demikian, Go Daddy merupakan platform terbaik untuk membeli nama domain untuk laman web peribadi atau pun laman web niaga. Anda boleh melihat terus ke laman web godaddy.com untuk melihat tawaran hebat yang disediakan oleh syarikat tersebut.

Go Daddy Featured Offer: $2.95 .COM at GoDaddy.com! Expires 3/19/13.

Go Daddy

Comments

comments

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Next post:

Previous post: