≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

ADVERTISEMENT   Pelita Raya Solar

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

 

Incoming search :

tazkirah pendek yang menarik,senyuman,kelebihan senyum,ayat senyum,ayat senyuman,tazkirah ringkas dan padat,kebaikan senyum,tazkirah ringkas,tazkirah menarik,ayat tentang senyuman,tazkirah senyuman,ayat senyum manis,kata kata senyum,tajuk tazkirah yang menarik,keistimewaan senyuman,maksud mengukir senyuman,tazkirah kelebihan senyum,kata kata indah tentang senyuman,tazkirah pendek dan padat,tazkirah pendek tentang senyum,ayat tentang senyum,tazkirah tentang senyum,teks ceramah tentang senyum,tazkirah yang menarik,pidato tentang senyuman manis,pidato ringkas,pepatah senyum,pepatah kultum senyum,murah senyum dalam islam,Teks ceramah tentang senyum itu ibadan,tentang senyuman,kelebihan orang senyum manis,tzkirah pendek,tazkirah ringkas yang menarik,sabar manis dengan senyuman,senyum,tazkirah pendek,tazkirah menarik dan ringkas,tazkirah ringkas cinta,tazkirah adab bergurau,tausiyah tentang senyum dan cinta,tazkirah ringkas menarik,tajuk tazkirah menarik,tajuk tazkirah,syarahan menarik dan ringkas,tazkirah ringkas tentang cinta,senyum mampu menghilangkan duka di hati,Pidato yg pendek padat jelas tentang pentingnya menuntut ilmu,ayat ayat senyum,ayat singkat yang menarik,Ayat takzirah ringkas,ayat tazkirah yang pendek dan padat,ayat untuk senyum,ayat untuk senyuman,ayat2 seyuman,ceramah berjudul senyum,ceramah pendek tentang sabar,ayat ayat best tentang senyum,ayat ringkas buat orang tersenyum,ayat ayat senyuman,ayat best tazkirah,ayat buat orang senyum,ayat cinta dalam senyuman manis,ayat cinta senyum,ayat inggeris senyum,ayat membuat orang tersenyum,ayat pendek tentang tersenyum,ceramah ringkas,ceramah singkat tentang senyum itu adalah ibadah,Ceramah tentang senyum beserta ayatnya,kata kata ringkas kebaikan,kata kata ringkas menarik,kata kata tentang senyuman,kata kata yg sabardn singkat,kata Mutiara islam dan tazkirah ringkas,kata mutiara islam ringkas dan padat,kata mutiara murah seyum,kata mutiara senyum,kata kata murni tentang senyum,kata bijak tentang senyum itu ibadah,dp sabar dn seyum,gambar ayat senyum,gambar ayat tazkirah,gambar kata kata senyum,isi karangan tausiyah cinta,isi untuk tajuk usrah senyum,jata kata senyum,karangan ceramah tentang sabar,kata ringkas tentang ilmu

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: