≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

Incoming search :

senyuman,ayat senyum,kelebihan senyum,tazkirah pendek yang menarik,ayat senyuman,kebaikan senyum,pidato tentang senyum,ayat ayat senyum,tazkirah ringkas dan padat,ayat tentang senyuman,kata kata senyum,karangan tentang senyum,ayat tazkirah pendek,Bina ayat senyuman,ayat ayat tentang senyum,tazkirah tentang sabar,ayat senyum manis,tazkirah senyum,pidato tentang cinta,kata2 kelebihan senyum,pidato pentingnya senyum,keistimewaan senyuman,pidato murah senyum,Pentingnya senyuman teks pidato,naskah ceramah tentang senyum,kultum singkat tentang keistimewaan senyum,kelebihan senyuman,kelebihan dari murah senyum,Qultum pendek & menarik,tazkirah ringkas,teks ceramah tentang senyum,tazkirah tentang senyum,tazkirah ringkas yang menarik,tazkirah ringkas tentang sabar,senyiman,tazkirah pendek tentang senyum,tazkirah pendek dan padat,tazkirah pendek dan menarik,tazkirah kelebihan senyum,tazkirah ayat pendik,senyuman itu,senyum,teks pidato militan IS di Malaysia,kata-kata tentang senyum,kata-kata senyum dan senyuman,gambar senyuman,gambar kata senyum manis,gambar kata kata tazkirah,gambar kata kata senyum itu ibadah,Gambar ayat2 tazkirah yang ringkas,fadhilat senyum,contoh pidato tentang senyum,ceramah tentang senyum,ayat2 untuk ceramah,ayat-ayat senyuman,ayat senyuman manis,ayat senyum cinta,ayat pasal senyum,ayat manis yang pendek,isi ceramah ringkas tentang sobar,KarangaN ayat senyuman,karangan pendek islamik,kata-kata senyum,kata-kata menarik untuk ceramah,Kata yg indah kesedihan d tutup d dengan senyuman,kata senyuman indah,kata pendek tentang senyum,Kata Kata Untuk Senyuman,kata kata tentang senyum,kata kata seyuman manis,kata kata senyuman indah,kata kata sejum,kata kata membuat senyum,kata kata indah tentang senyuman,karangan tentang senyuman,karangan spm kepentingan senyum,ayat bijak dengan seyuman

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: