≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

Incoming search :

senyuman,ayat senyum,kelebihan senyum,tazkirah pendek yang menarik,ayat senyuman,kebaikan senyum,pidato tentang senyum,ayat ayat senyum,ayat tazkirah pendek,ayat tentang senyum,ayat tentang senyuman,karangan tentang senyum,kata kata senyum,ayat senyum manis,ayat ayat tentang senyum,Bina ayat senyuman,kata senyum,senyum,kelebihan dari murah senyum,senyiman,pidato tentang cinta,Pidato senyuman,pidato senyum,kelebihan senyuman,Pentingnya senyuman teks pidato,senyuman juga sedekah tulisanjawi,teks ucapan senyum,teks ceramah tentang senyum,tazkirah tentang senyum,tazkirah senyum,tazkirah ringkas yang menarik,tazkirah ringkas tentang sabar,tazkirah ringkas,tazkirah pendek tentang senyum,tazkirah pendek dan padat,tazkirah pendek dan menarik,tazkirah kelebihan senyum,tazkirah ayat pendik,kata2 kelebihan senyum,kata-kata tentang senyum,karangan spm kepentingan senyum,KarangaN ayat senyuman,gambar kata senyum manis,gambar kata kata tazkirah,gambar kata kata senyum itu ibadah,fadhilat senyum,ceramah tentang senyum,ayat untuk senyuman,ayat senyum cinta,ayat pendek tentang senyuman,ayat pasal senyum,karangan tentang senyuman,kata kata indah tentang senyuman,kata kata membuat senyum,kata-kata senyum dan senyuman,kata-kata senyum,Kata yg indah kesedihan d tutup d dengan senyuman,kata senyuman indah,kata kata sejum,kata pendek tentang senyum,Kata Kata Untuk Senyuman,kata kata untuk senyum,kata kata seyuman manis,kata kata senyuman indah,kata kata senyum itu indah,ayat bijak dengan seyuman

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: