≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.
bua tduit dengan youtube adsense

 

Incoming search :

tazkirah pendek yang menarik,senyuman,tazkirah ringkas dan padat,ayat senyum,ayat senyuman,kelebihan senyum,tazkirah ringkas,tazkirah pendek,ceramah tentang senyum,tazkirah ringkas tentang cinta,ayat tentang senyuman,ayat senyuman manis,keistimewaan senyuman,ayat ayat senyum,koleksi tazkirah ringkas,tazkirah menarik,ayat tazkirah pendek,ayat untuk senyuman,kultum singkat dan menarik,ayat2 senyuman,tazkirah pendek dan padat,tazkirah ringkas sedih,tajuk ceramah tentang ibadah,tazkirahpendek senyum,pidato tentang senyuman dan hadisnya,Tentang senyuman,Pidato tentang senyuman,pidato tentang kelebihan senyum,tajuk tazkirah menarik,tazkira rengkas bahasa jawa,tazkirah yang palingv ringkas tetapi menarik,tazkirah ringkas menarik,tazkirah ringkas tentang senyum,tazkirah ringkas kelebihan senyum,tazkirah ringkas y menarik,tazkirah ringkas yang pendek,tazkirah pendek untuk usrah,tazkirah senyum,tazkirah pen,pidato singkat padat jelas tentang senyum itu indah beserta hadisnya,pidato b sunda tentang senyum,contoh ayat senyuman,contoh ayat keunggulan,ceramah singkat tentang sedekah beserta hadisnya,ceramah singkat menarik,ceramah murah senyum singkat beserta hadisnya,bina ayat maksud kelebihan,ayat2 senyuman ringkas,ayat2 senyum,ayat-ayat senyum,ayat terindah tentang senyuman,ayat senyum manis,contoh contoh tazkirah ringkas,contoh pidato berjudul senyum,contoh pidato singkat tentang senyum itu ibadah,pantun senyum,kultum senyum itu indah,kelebihannya senyum,contoh tazkirah ringkas,kelebihan bina ayat,keistimewaan punya senyum manis,kata senyuman manis,kata kata mutiara tentang senyum,karangan bahasa arab tentang senyum,fakta senyum,contoh tajuk ceramah pendek di malaysia,ayat mampu buat senyum

Comments

1 comment… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: