≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

 

Incoming search :

tazkirah pendek yang menarik,senyuman,tazkirah ringkas dan padat,kelebihan senyum,ayat senyuman,ayat senyum,tazkirah ringkas,tazkirah pendek,tajuk tazkirah yang menarik,ayat tentang senyum,ceramah ringkas,tazkirah senyum,ayat senyum manis,tazkirah pendek dan ringkas,tazkirah ringkas menarik,ayat untuk senyum,ayat senyuman manis,smile is a sedekah,syarahan senyuman,pantun mengukir senyuman,pidato pendek yg berjudul senyum itu ibadah,smile ayat,senyuman masalah,pidato senyum,pidato singkat tentang senyum islam itu indah,pidato yang berjudul senyum itu indah,pidato yang berjudul senyum itu sedekah,tazkirah menarik dan pendek,tazkirah ringkas yang menarik,tazkirah ringkas mengenai hati,tazkirah ringkas dan indah,tazkirah ringkaas dan padat,tazkirah me,tazkirah pendek yang deep,tazkirah pendek mutiara kata,Tazkirah pendek dan menarik,tazkirah yang menarik,tazkirah pendek & ringkAs,tazkirah pagi ringkas,mutiara senyum,MAKSUD SENYUM DALAM ISLAM,kultum tentang senyum itu sedekah,Ceramah yang ayatnya pendek,Ceramah pendek yg berjudul ibadah,bina ayat senyuman,ayat2 senyum,ayat senyuman com,ayat seny,ayat pendek buat pidato,ayat pasal senyuman,ayat menegenai senyu,ayat manis senyun,ayat islamic senyuman,ayat inggeris tentang senyuman,ayat cinta pendik,ayat ayat tazkirah ringkas mengenai,contoh kultum singkat tentang sedekah,contoh pidato arti senyuman,kultum singkat tentang sedekah,Kultum singkat tentang cinta,kultum singkat berbahasa arab tentang senyum itu indah,kultum pendek tentang senyum,kultum dan bersama ayat ayat pendek,kpentgan amalan senyum,koleksi tazkirah ringkas,koleksi tazkirah menarik,koleksi ayat ayat tabah,keistimewaan senyuman,kata-kata senyuman,kata kata mutiara orang senyum ibdah,dp emoticon senyum,contoh tazkirah bahasa inggeris,ayat ayat senyum

Comments

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: