≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

 

Incoming search :

tazkirah pendek yang menarik,senyuman,kelebihan senyum,ayat senyum,tazkirah ringkas dan padat,ayat senyuman,tazkirah ringkas,tazkirah menarik,tazkirah senyuman,ayat tentang senyuman,ayat senyum manis,ayat tentang senyum,keistimewaan senyuman,tazkirah pendek,tajuk tazkirah yang menarik,tazkirah tentang senyum,maksud mengukir senyuman,ceramah ringkas,tajuk tazkirah menarik,senyum dalam islam,Senyum Adalah Modal Yg Singkat,senyum,sabar manis dengan senyuman,pidato tentang senyuman manis,kultum senyum,pidato senyum,pepatah senyum,pepatah kultum senyum,kultum senyum dan sabar,syarahan senyuman,tazkirah yang menarik,tazkirah ringkas yang menarik,tazkirah ringkas mengenai hati,tazkirah ringkas menarik,tazkirah ringkas cinta,tentang senyuman,tazkirah pendek dan ringkas,tazkirah adab bergurau,tausiyah tentang senyum dan cinta,tajuk tazkirah,syarahan spm senyum satu ibadah,Teks ceramah tentang senyum itu ibadan,kultum dan bersama ayat ayat pendek,ayat untuk senyuman,ayat untuk senyum,ayat ttg senyum,Ayat takzirah ringkas,ayat singkat yang menarik,ayat senyuman manis,ayat ringkas buat orang tersenyum,ayat pendek buat pidato,ayat membuat orang tersenyum,ayat islamic senyuman,ayat inggeris senyum,ayat cinta senyum,ayat buat orang senyum,ayat ayat senyuman,ayat ayat senyum,ceramah berjudul senyum,ceramah singkat tentang senyum itu adalah ibadah,koleksi tazkirah ringkas ramadhan pasal kelebihan,koleksi tazkirah menarik,jata kata senyum,kata ringkas tentang ilmu,kata Mutiara islam dan tazkirah ringkas,kata kata yg sabardn singkat,kata kata ringkas menarik,kata kata ringkas kebaikan,kata kata murni tentang senyum,kata kata ceramah pendek,isi karangan tausiyah cinta,gambar kata kata senyum,gambar ayat senyum,dp sabar dn seyum,Ceramah tentang senyum beserta ayatnya,ayat ayat best tentang senyum

Comments

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: