≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.
Duit Tambahan Dengan Hanphone

Incoming search :

senyuman,ayat senyum,kelebihan senyum,ayat senyuman,ayat ayat senyum,ayat tentang senyuman,ayat tentang senyum,pidato tentang senyum,kebaikan senyum,kata senyum,kata kata senyuman,kata kata senyum,karangan tentang senyum,ayat buat orang senyum,tazkirah senyuman,tazkirah ringkas senyum,tazkirah pasal senyum,senyuman yang menarik,ayat ayat tentang senyum,Pidato senyuman,kultum tentang senyum,ayat pendek tentang senyuman,kelebihan dari senyuman,ayat untuk senyuman,kata senyum indah,ayat2 senyuman,kata kata untuk senyum,karangan tajuk senyuman,kata kata senyum senyuman,kata kata senyum itu indah,teks ucapan senyum

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: