≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

Lazada malaysia promotion

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.
Nissan X Trail * Shell HelixeGENTICwestern union *

 

Incoming search :

tazkirah pendek yang menarik,senyuman,tazkirah ringkas dan padat,ayat senyuman,ayat senyum,kelebihan senyum,tazkirah ringkas,tazkirah pendek,tajuk tazkirah yang menarik,ceramah ringkas,ayat senyuman manis,tazkirah menarik,fadilat senyum,keistimewaan senyuman,tazkirah ringkas tentang cinta,koleksi tazkirah ringkas,tazkirah pendek dan ringkas,tazkirah ringkas yang menarik,ceramah tentang senyum,ayat senyum manis,ayat untuk senyuman,smile ayat,tazkirah me,smile is a sedekah,ayat tazkirah ringkas,SENYUMAN SEDEKAH,ayat tentang senyuman,pidato yang berjudul senyum itu sedekah,pidato yang berjudul senyum itu indah,pidato tentang kelebihan senyum,pidato singkat tentang senyum islam itu indah,pidato singkat padat jelas tentang senyum itu indah beserta hadisnya,pidato pendek yg berjudul senyum itu ibadah,pidato muhadoroh tentang senyum ituadalah ibadah,ayat seny,tazkirah menarik dan pendek,ayat ayat senyum,tazkirah ringkas kelebihan senyum,ayat cinta pendik,tazkirah ringkas dan indah,ayat inggeris tentang senyuman,tazkirah ringkaas dan padat,Tazkirah rengkas,ayat mampu buat senyum,tazkirah pendek yang deep,tazkirah pendek mutiara kata,ayat menegenai senyu,tazkirah pendek & ringkAs,ayat pasal senyuman,tazkirah pend,pengucapan awam tajuk senyum,pantun tentang senyum itu sedekah,fakta tentang senyum,bina ayat senyuman,contoh tazkirah ringkas,contoh tajuk ceramah pendek di malaysia,contoh pidato arti senyuman,contoh kultum singkat tentang sedekah,ceramah tentang senyum itu ibadah,ceramah murah senyum singkat beserta hadisnya,ceramah singkat tentang senyum itu adalah ibadah,ceramah singkat tentang sedekah beserta hadisnya,ceramah singkat menarik,ceramah singkat islam tentang senyum,amalan senyum keistimewaan,Kata kata amalan pendek,kata kata mutiara orang senyum ibdah,kata kata mutiara tentang senyum,MAKSUD SENYUM DALAM ISLAM,kultum singkat tentang sedekah,kultum singkat dan menarik,kultum pendek tentang senyum,kpentgan amalan senyum,koleksi ayat ayat tabah,ayat-ayat senyum,ayat2 senyum,keistimewaan senyum,Kata-kata senyuman ibadah yang pendek,kata-kata senyuman,kata senyuman manis,kata senyum singkat,Ceramah pendek yg berjudul ibadah

Comments

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: