≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

Incoming search :

senyuman,tazkirah pendek yang menarik,kelebihan senyum,ayat senyum,ayat senyuman,tazkirah ringkas dan padat,kebaikan senyum,pidato tentang senyum,tazkirah ringkas,kata kata senyum,ayat senyum manis,ayat tentang senyuman,tazkirah senyuman,tazkirah kelebihan senyum,tazkirah pendek dan padat,tazkirah pendek tentang senyum,kata kata indah tentang senyuman,keistimewaan senyuman,teks ceramah tentang senyum,ayat tentang senyum,tazkirah tentang sabar,tazkirah senyum,pidato pentingnya senyum,pidato ringkas,pidato murah senyum,kultum singkat tentang keistimewaan senyum,murah senyum dalam islam,Pidato yg pendek padat jelas tentang pentingnya menuntut ilmu,pidato tentang senyuman manis,naskah ceramah tentang senyum,Qultum pendek & menarik,senyum mampu menghilangkan duka di hati,teks pidato militan IS di Malaysia,Teks ceramah tentang senyum itu ibadan,tazkirah yang menarik,tazkirah ringkas tentang cinta,tajuk tazkirah,tazkirah menarik dan ringkas,tazkirah menarik,tazkirah adab bergurau,tajuk tazkirah yang menarik,tajuk tazkirah menarik,syarahan menarik dan ringkas,senyuman itu,tzkirah pendek,kelebihan orang senyum manis,gambar ayat tazkirah,dp sabar dn seyum,contoh pidato tentang senyum,ceramah singkat tentang senyum itu adalah ibadah,ceramah ringkas,ceramah pendek tentang sabar,ayat2 untuk ceramah,ayat2 seyuman,ayat-ayat senyuman,ayat untuk senyuman,ayat untuk senyum,ayat best tazkirah,ayat tazkirah yang pendek dan padat,ayat senyuman manis,ayat pendek tentang tersenyum,ayat manis yang pendek,Gambar ayat2 tazkirah yang ringkas,gambar senyuman,kata-kata menarik untuk ceramah,kata pendek tentang senyum,kata mutiara senyum,kata mutiara murah seyum,kata mutiara islam ringkas dan padat,kata kata tentang senyuman,kata kata tentang senyum,kata kata senyuman indah,kata kata ringkas kebaikan,kata bijak tentang senyum itu ibadah,karangan pendek islamik,karangan ceramah tentang sabar,jata kata senyum,isi untuk tajuk usrah senyum,isi karangan tausiyah cinta,isi ceramah ringkas tentang sobar,ayat cinta dalam senyuman manis

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: