≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

cara buat duit dengan affiliate

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

 

Incoming search :

tazkirah pendek yang menarik,senyuman,kelebihan senyum,tazkirah ringkas dan padat,ayat senyum,ayat senyuman,tazkirah ringkas,tazkirah menarik,tazkirah pendek,tazkirah senyuman,tajuk tazkirah yang menarik,keistimewaan senyuman,tazkirah senyum,ayat tentang senyum,ceramah ringkas,ayat untuk senyum,tazkirah ringkas menarik,ayat senyuman manis,tajuk tazkirah menarik,maksud mengukir senyuman,senyum dalam islam,Senyum Adalah Modal Yg Singkat,kultum tentang senyum itu sedekah,mutiara senyum,pantun mengukir senyuman,sabar manis dengan senyuman,pepatah kultum senyum,pepatah senyum,pidato senyum,senyuman masalah,tazkirah ringkas mengenai hati,tazkirah yang menarik,tazkirah ringkas cinta,ayat membuat orang tersenyum,tazkirah pendek mutiara kata,tazkirah pendek dan ringkas,tazkirah pagi ringkas,Tazkirah pendek dan menarik,tausiyah tentang senyum dan cinta,syarahan spm senyum satu ibadah,syarahan senyuman,tazkirah ringkas yang menarik,Kultum singkat tentang cinta,ayat2 senyum,ayat ttg senyum,Ayat takzirah ringkas,ayat singkat yang menarik,ayat senyuman com,ayat pendek buat pidato,ayat manis senyun,ayat islamic senyuman,ayat inggeris senyum,ayat cinta senyum,ayat buat orang senyum,ayat ayat tazkirah ringkas mengenai,ayat ayat senyuman,ayat ayat senyum,ceramah berjudul senyum,Ceramah tentang senyum beserta ayatnya,Ceramah yang ayatnya pendek,kultum singkat berbahasa arab tentang senyum itu indah,kultum senyum dan sabar,kultum senyum,kultum dan bersama ayat ayat pendek,koleksi tazkirah ringkas ramadhan pasal kelebihan,koleksi tazkirah ringkas,koleksi tazkirah menarik,kata ringkas tentang ilmu,kata Mutiara islam dan tazkirah ringkas,kata kata yg sabardn singkat,kata kata ringkas menarik,kata kata ceramah pendek,dp emoticon senyum,contoh tazkirah bahasa inggeris,ayat ayat best tentang senyum

Comments

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: