≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

Incoming search :

senyuman,kelebihan senyum,tazkirah pendek yang menarik,ayat senyum,ayat senyuman,kebaikan senyum,pidato tentang senyum,tazkirah ringkas dan padat,kata kata senyum,ayat tentang senyuman,karangan tentang senyum,ayat tazkirah pendek,kata kata indah tentang senyuman,tazkirah kelebihan senyum,tazkirah pendek tentang senyum,tazkirah pendek dan padat,tazkirah tentang sabar,ayat senyum manis,Bina ayat senyuman,tazkirah senyum,teks ceramah tentang senyum,Pentingnya senyuman teks pidato,pidato pentingnya senyum,pidato murah senyum,naskah ceramah tentang senyum,murah senyum dalam islam,kultum singkat tentang keistimewaan senyum,senyuman itu,teks pidato militan IS di Malaysia,kelebihan orang senyum manis,kelebihan dari murah senyum,keistimewaan senyuman,tazkirah ringkas yang menarik,pidato ringkas,tazkirah ringkas tentang sabar,tazkirah ringkas tentang cinta,tazkirah ringkas,senyiman,tazkirah pendek dan menarik,tazkirah menarik,tazkirah ayat pendik,tajuk tazkirah menarik,senyum,Qultum pendek & menarik,Pidato yg pendek padat jelas tentang pentingnya menuntut ilmu,kelebihan senyuman,kata-kata tentang senyum,kata-kata senyum dan senyuman,gambar kata senyum manis,gambar kata kata tazkirah,gambar kata kata senyum itu ibadah,Gambar ayat2 tazkirah yang ringkas,gambar ayat tazkirah,fadhilat senyum,contoh pidato tentang senyum,ceramah tentang senyum,ceramah pendek tentang sabar,ayat2 untuk ceramah,ayat-ayat senyuman,ayat bijak dengan seyuman,ayat tentang senyum,ayat tazkirah yang pendek dan padat,ayat senyuman manis,ayat senyum cinta,gambar senyuman,isi ceramah ringkas tentang sobar,isi untuk tajuk usrah senyum,kata-kata senyum,kata-kata menarik untuk ceramah,kata pendek tentang senyum,kata mutiara senyum,kata mutiara murah seyum,kata mutiara islam ringkas dan padat,kata kata tentang senyuman,kata kata tentang senyum,kata kata senyuman indah,kata kata sejum,kata kata membuat senyum,kata bijak tentang senyum itu ibadah,karangan spm kepentingan senyum,karangan pendek islamik,karangan ceramah tentang sabar,KarangaN ayat senyuman,ayat manis yang pendek

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: