Monday, September 1, 2014

You are here: Home > Informasi Tambahan > Kelebihan Mengukir Senyuman

Kelebihan Mengukir Senyuman

by eiyan

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.

Incoming search :

kelebihan senyum,senyuman,ayat senyum,ayat senyuman,kelebihan senyuman dalam islam,kata kata senyuman,kebaikan senyum,tazkirah senyum,kata kata senyum,pepatah tentang senyum,pepatah senyuman,senyum dlm islam,senyum pic,tazkirah kelebihan senyum,tazkirah pendek senyum,tazkirah ringkas tentang keprihatin,tazkirah ringkas tentang senyum,ayat ayat tentang senyuman,pepatah senyum,kelebihan senyuman,ayat buat orang senyum,ayat senyuman indah,ayat seyuman,ayat untuk senyuman,fadhilat senyum,karangan spm tentang senyuman,karangan tentang senyuman,kata mutiara senyum,kelebihan senyum dalam islam,tentang senyum

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Mempunyai Masalah Rambut Gugur?

Previous post:

Next post: