≡ Menu

Kelebihan Mengukir Senyuman

smile

 • Senyum suatu sedekah.
 • Jangan kedekut ukir senyuman. Ukirlah senyuman dari hati. Senyuman adalah perkara yang mudah. Jadi mengapa menjadikannya perkara yang susah?
 • Senyum membuat anda kelihatan lebih menarik.
  Orang sekeliling akan rasa selesa ketika bersama anda kerana dengan senyuman mereka lebih mudah untuk berkomunikasi anda. anda juga kelihatan menarik dengan senyuman daripada murung atau bermasam muka.
 • Menghilangkan stress
  Senyuman boleh menghilangkan stress kerana boleh menghilangkan rasa lelah, bosan dan juga sedih. Ambil lah masa untuk senyum dengan mengenang perkara indah kerana ia akan membuat fikiran lebih tenang.
 • Senyuman mampu membuat orang lain gembira
  Dengan satu senyuman, sudah mampu membuat orang gembira terutamanya teman-teman yang rapat dengan anda. mereka rasa senang ketika bersama anda dan bahagia kerana mereka tahu bahawa anda sangat istemewa di hati mereka. Oleh itu, ukirlah senyuman untuk mereka.
 • Senyuman akan menunjukkan anda kuat
  Kadang-kala kita akan merasa duka dan kecewa kerana masalah yang dihadapi di sekeliling anda. Namun, tutup lah kesedihan tersebut dengan senyuman kerana ia menunjukkan anda tabah dan sabar menghadapi dugaan.
Duit Tambahan Dengan Hanphone

Incoming search :

senyuman,ayat senyum,ayat senyuman,kelebihan senyum,kebaikan senyum,ayat ayat senyum,pidato tentang senyum,ayat tentang senyuman,ayat tentang senyum,karangan tentang senyum,kata kata senyum,tazkirah pendek yang menarik,Bina ayat senyuman,kata kata senyuman,kata senyum,ayat buat orang senyum,ayat ayat tentang senyum,pidato tentang cinta,pidato senyum,senyum,kultum tentang senyum,Pidato senyuman,senyuman juga sedekah tulisanjawi,teks ucapan senyum,tazkirah tentang senyum,tazkirah senyuman,tazkirah senyum,tazkirah ringkas senyum,tazkirah ringkas,senyiman,tazkirah pasal senyum,senyuman yang menarik,kelebihan dari murah senyum,kata kata senyum itu indah,karangan tentang senyuman,karangan tajuk senyuman,KarangaN ayat senyuman,gambar kata kata senyum itu ibadah,ayat2 senyuman,ayat untuk senyuman,ayat tazkirah pendek,ayat pendek tentang senyuman,kata kata senyum senyuman,kata kata seyuman manis,kata2 kelebihan senyum,kata-kata tentang senyum,Kata yg indah kesedihan d tutup d dengan senyuman,kata senyuman indah,kata senyum indah,ayat senyum manis,Kata Kata Untuk Senyuman,kata kata untuk senyum,ayat pasal senyum

0 comments… add one

Leave a CommentNext post:

Previous post: