≡ Menu

Mesin Rambut Anak

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini
mesin rambut anak, mesin rambut bayi, mesin rambut baby

Tiap kali mesin rambut anak,mesti anak sis cakap.. asyik potong rambut die je..rambut umi bila nak potong pulak. Senyum je sambil layan mesin rambut anak. Korang macam mana, mesti lagi pengalaman macam2 kan urus anak2.


Sis anak kecik2 lagi. Baru nak pandai sikit2 guna mesin ni. Saja share dengan korang. Sis mula guna mesin ni sejak ada anak lelaki. Masa tu untuk suami sis tak berani lagi nk guna..ye la diorang keluar bekerja. Kang bertompok-tompok pulak sis mesin rambut.


Tapi bila congak2 balik. Tiap2 bulan nak kene bawa gi kedai rambut. Ai boleh tahan juga. Itu sis la kan. Mula2 tu terkial2 juga. Eh lama2 seronok pulak. Ye la kan. Sambil mesin rambut boleh doa2 dalam hati ni untuk anak kita.

Promosi hanya RM1 sahaja grab now !!

 

Alhamdulillah tiap bulan memang sis akan mesinkan sendiri rambut anak sis ni. Macam2 style sis dah cuba.


Kadang botak, kadang repair2 bagi kemas. So far bagi sis memang berbaloi la untuk sis. Bila anak lelaki sis bertambah. Sis memang tak risau. Cukup je tempoh rambut anak tu kene mesin..mula la sis mencari mesin ajaib sis. Tekan je punat mesin ajaib tu. Hah mula la projek bulanan sis ni.


Mesin ni tak berwayar. Harga pun x mahal sangat. Habis bateri cas je macam handphone tu. Tahan lama juga. Seingat sis kalau mesin dua kepala anak sis rasanya 6 kali juga. Alhamdulillah sekarang anak sis umur 5 tahun. Masih lagi bertahan untuk adik dia yang berumur 3 tahun. Syukur alhamdulillah.


Kalau korang nak berjimat macam sis boleh la beli kat sini : https://shope.ee/4KsiB2fcKO


Kalau tak nak korang share kan ya. Moga manfaat dapat dikongsikan bersama.


Terima kasih..

0 comments… add one

Leave a Comment