≡ Menu

Buat Duit Dari Rumah Dengan KLIKJER

buat duit dengan e-book

Produk digital seperti ebook semakin mendapat tempat dalam kalangan rakyat Malaysia. Siapa kata rakyat Malaysia malas membaca dan malas berusaha? Sebab itulah sekarang ini anda boleh lihat semakin ramai yang berkongsi ilmu, skil dan kemahiran mereka dengan orang ramai menerusi ebook.

 

Ada yang berkongsi secara percuma dan ada juga yang berkongsi secara berbayar. Bila anda lihat pendapatan yang mampu dijana mereka, anda pastinya turut merasa tertarik dan ingin melakukan perkara yang sama. Betul?

 

Tapi….masalah utama anda sekarang ini adalah anda tak tahu nak hasilkan ebook apa untuk dijual kan?

 

Jangan risau. Saya ada jalan penyelesaiannya untuk anda.

 

KLIKJER – PLATFORM JUALAN EBOOK #1 DI MALAYSIA

 

 

Anda boleh lihat dalam gambar diatas yang KLIKJER menawarkan anda peluang untuk buat duit secara online menerusi dua cara iaitu:

  • Sebagai penulis
  • Sebagai affiliate

 

Jika anda pilih cara pertama, anda akan masih tetap dengan masalah anda tak tahu nak hasilkan ebook apa untuk dijual.

 

Jadi, saya cadangkan anda untuk buat duit secara online dengan cara anda menjadi affiliate. Lebih mudah kerana anda cuma perlu mempromosikan produk orang lain. Anda boleh lihat dibawah ini beberapa ebook yang ada di KLIKJER yang anda boleh promosikan.

 

 

Kerja anda akan menjadi berkali ganda lebih mudah kerana:

  • Produk dah ada
  • Anda tak perlu fikir nak hasilkan produk apa
  • Anda tak perlu habiskan masa untuk penghasilan produk
  • Anda tak perlu fikirkan support selepas produk anda dijual
  • Produk tak laku? Cuba produk lain

 

Sebab itulah anda kena segera ambil peluang untuk menjadi affiliate KLIKJER.

 

AFFILIATE KLIKJER

 

Jika anda tertanya-tanya apa tugas utama affiliate, ia sangat mudah. Anda cuma perlu:

  • Pilih produk ebook yang anda ingin jual
  • Promote ebook tersebut
  • Bila ada jualan, anda akan diberikan komisen

 

Mudah kan? Anda tak perlu langsung penatkan diri anda untuk melayan pelanggan, berikan support dan lain-lain lagi.

 

Semuanya akan diuruskan oleh penulis ebook tersebut. Tugas anda adalah promote sehingga berjaya menghasilkan jualan yang lumayan untuk anda.

 

“TAPI KALAU MUDAH MACAM TU, MESTI RAMAI DAH BERJAYA KAN?”

 

Ia memang mudah. Tapi anda kena tahu yang tiada kejayaan akan datang tanpa usaha dan ilmu yang betul. Sebab itulah saya sangat sarankan anda untuk mendapatkan ilmu daripada panduan yang saya hasilkan ini.

 

RAHSIA AFFILIATE KLIKJER

 

 

Dalam panduan ini, saya akan kongsikan dengan anda beberapa perkara penting yang anda perlu tahu sebelum anda bermula sebagai affiliate di platform KLIKJER.

Antaranya adalah:

  • Apa persediaan sebelum menjalankan kempen affiliate
  • Produk apa yang patut ada promosikan di KLIKJER
  • Apa tools yang anda patut guna
  • Apakah platform yang paling berkesan untuk promosi produk affiliate
  • Strategi apa yang berkesan untuk jual
  • Macam mana nak hasilkan income yang konsisten dengan affiliate
  • Dan banyak lagi info2 yang saya jarang dedahkan selama ini pada umum

 

Sebenarnya banyak lagi yang anda bakal dapat daripada panduan Rahsia Klikjer ini. Jalan anda untuk memulakan bisnes online sebagai affiliate pastinya akan menjadi lebih mudah hasil daripada perkongsian menerusi panduan ini.

 

Ia juga dalam bentuk video. Jadi, tak ada alasan lagi jika anda rasa anda bukanlah seorang yang mudah untuk faham jika semuanya tulisan sahaja. Saya juga tunjukkan semuanya secara step-by-step dengan jelas dan mudah untuk anda.

 

Jom baca apa kelebihan yang bakal anda dapat menerusi panduan Rahsia Klikjer disini.

Comments

comments

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post: