≡ Menu

Susu C2Joy

  • Murah Giler barang-barang ni Jom Tengok dulu !!
  •  testimoni susu kolostrum c2joy, susu c2joy untuk buah pinggang, c2joy susu kolostrum, susu c2joy untuk gastrik, susu c2joy untuk diabetes, susu c2joy untuk darah tinggi, susu c2joy untuk jantung, susu c2joy untuk tulang,

    Faktor imuniti, hormon pertumbuhan, nutrisi dan khasiat penting, semuanya boleh didapati hanya dengan berbekalkan 1 produk iaitu Susu C2Joy. Namun begitu, apakah sebenarnya susu C2JOY ni?Mesti ramai yang tertanya-tanya bukan? Asal buat carian dalam website je tentu keluar jawapan kepada pertanyaan anda. Kalau carian anda betul, maka anda kini sedang membaca artikal yang sangat tepat untuk anda. Mari kita kupas sedikit sebanyak tentang apa itu susu C2JOY. Macam mana ianya dihasilkan & apakah kepentingan mengamalkannya sebagai diet tambahan kepada diet harian anda.

    Susu C2JOY sebenarnya adalah susu berprotein yang dihasilkan daripada kolostrum lembu dan juga dicampurkan bersama dengan TruCal untuk membekalkan nutrisi susu yang lengkap kepada pengamalnya. Siapa sebenarnya yang perlukan susu C2JOY ini? Sebenarnya tiada syarat baik muda mahupun tua baik lelaki mahupun wanita. Susu adalah bertujuan untuk membekalkan khasiat kalsium yang penuh kepada tubuh badan. Oleh itu, ianya sesuai untuk semua jantina dan pelbagai peringkat umur. Susu ini adalah baik diminum saat sebelum makan untuk melancarkan salur pencernaan. Jangan risau, sudah sememangnya sifat semlajadi susu untuk melawaskan salur pencernaan bukan sahaja untuk buang angin, malah untuk menyingkirkan toksin yang tidak diperlukan oleh tubuh badan melalui perkumuhan.

    Susu C2JOY dihasilkan secara semulajadi dan tanpa pengawet atau bahan kimia tambahan. Oleh itu, tidak perlu risau jika anda alahan dengan produk yang mempunyai pengawet terutamanya ubatan kimia kerana susu C2JOY adalah bebas bahan kimia. Bagi yang masih kurang jelas, susu C2JOY mengandungi Kolostrum rendah lemak yang diekstrak daripada lembu berkualiti tinggi dari New Zealand, selain itu ianya juga dicampurkan dengan formula TruCal yang membekalkan zat kalsium secara menyeluruh dan juga mempunyai antibodi IgG (immunoglobin) 2.25% khas untuk tindakan hormon yang stabil dan penjanaan imunisasi secara semulajadi dengan lengkap.

    Apa yang istimewa dengan susu C2JOY ni? Laktos dalam kolostrum adalah selamat diminum bagi mereka yang alahan kepada susu kerana ianya bersifat semulajadi dan tidak memberi alahan yang kuat walaupun anda seorang lactose intolerance. Sebenarnya kalau nak kongsikan semua sememangnya banyak. Tetapi kami akan cuba ringkaskan agar mudah difahami oleh semua. Salah satu kelebihan susu C2JOY ini adalah ianya dapat melancarkan salur pencernaan seperti yang diwar-warkan tadi, ianya berpotensi merawat sembelit, cirit biri, kencing tidak lawas dan juga mengurangkan simptom batu karang disebabkan oleh pembentukan toksin yang tinggi di dalam salur pencernaan. Selain itu, ianya juga berpotensi mengurangkan gula di dalam kencing manis di samping membantu dalam meningkatkan metabolisma badan. Bercerita tentang nutrisi yang mengandungi protein dan kalsium yang tinggi, sudah tentu produk susu C2JOY juga dapat membantu dalam masalah penuaan dimana khasiat yang dibekalkan adalah sangat tinggi dengan protein yang bukan sahaja dapat merawat masalah kulit kusam, malah ia juga mampu mengekalkan awet muda tanpa perlu membuat rawatan yang khas. Cukup dengan mengamalkan pemakanan sihat disamping menambah susu C2JOY di dalam diet harian anda.

    Selain itu, susu C2JOY juga berperanan untuk memulihkan sel, DNA & RNA tubuh badan. Ini kerana, khasiat yang dibekalkan kolostrum asli adalah berpotensi untuk melancarkan sistem peredaran darah di dalam badan disamping membekalkan tenaga yang berpanjangan khas untuk pertumbuhan tulang dan otot yang kuat dan sihat. Ada banyak sebenarnya lagi kelebihan yang boleh didapati melalui pengamalan susu C2JOY di dalam diet harian anda dan ianya termasuklah dapat membantu dalam masalah alergik, dapat mengurangkan risiko dan simptom alzheimer atau nyanyuk, memelihara sistem sirkulasi badan termasuklah fungsi jantung, limpa dan juga buah pinggang, mengurangkan risiko ketumbuhan ataupun kanser dengan sistem peredaran yang lancar dan sihat serta banyak lagi. Hanya dengan beberapa nutrisi penting yang sudah tentu dapat membantu menyembuhkan, merawat dan memelihara kesihatan tubuh badan baik bagi yang tua mahupun muda.

    Tambahan pula, kalau anda ada bay baharu lahir yang mempunyai masalah kekuningan, susu C2JOY juga boleh diberikan dengan kadar yang sedikit khas untuk membantu sistem pencernaan bayi untuk mengurangkan simptom kekuningan dan melancarkan sistem peredaran darah bayi. Dengan ini, jelaslah anda mendapat manfaat yang baik secara menyeluruh dengan mengamalkan susu C2JOY.

    Secara puratanya, zat dan khasiat yang dibekalkan oleh susu C2JOY adalah merangkumi semua termasuklah juga Vitamin A, B6,B12,C dan E yang mana kesemuanya adalah penting untuk kesihatan dalaman dan juga luaran. Khasiat protein jug adalah sangat penting dalam menjaga kesihatan tulang dan gigi agar sentiasa kuat & lebih-lebih lagi pengamalan secara berterusan dapat membantu dalam mengatasi masalah sistem ketahanan daya badan yang lemah untuk melawan penyakit dan juga membantu pertumbuhan minda yang cergas dan sihat.

    Bagi anda yag mempunyai masalah dalaman mahupun luaran, apa kata hari ini juga cuba beralih kepada pengamalan susu C2JOY. Cukup dengan amalan 1 sachet sehari, anda sudah selangkah dalam menangani masalah kesihatan anda. Jangan buang masa dan duit anda lagi dengan produk-produk yang merbahaya tambah-tambah lagi yang mempunyai bahan kimia, segera bertukar kepada produk kesihatan yang lebih baik dan selamat. Bukan sahaja pakar kesihatan, malah ramai lagi pengamal perubatan diluar sana yang menyarankan susu C2JOY. Sudah terbukti berkesan lagi selamat, kenapa anda masih ragu-ragu? Hubungi sekarang dan dapatkan susu C2JOY anda yang pertama hari ini.

    Comments

    comments

    { 0 comments… add one }

    Leave a Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.