≡ Menu

Efferty – Susu Ikhtiar Hamil

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini
,hamil ,ingin hamil ,cara cepat hamil setelah haid ,mengandung ,mandul ,kesuburan wanita ,kesuburan lelaki ,cara dapatkan anak ,cepat hamil ,efferty kulim ,efferty penang ,efferty kedah ,susu efferty ,susu efferty kulim ,susu efferty hamil

Wanita hamil atau yang ingin hamil wajib cuba formulasi baharu ini efferty. Perkahwinan merupakan kebahagiaan yang dinantikan oleh semua wanita. Ini kerana, anda sudah bersedia atau menantikan waktu yang sesuai untuk menimang cahaya mata.

Namun begitu, selain daripada berusaha dalam hubungan suami isteri, para isteri wajib tahu bahawa kesuburan anda adalah datang daripada pemakanan dan amalan gaya hidup yang sihat.

Ianya bukan sahaja demi menjaga kesihatan anda, malah ia juga untuk memastikan kesihatan janin agar membesar dengan sihat dan selamat sebelum tiba waktu kelahiran.

Tahukah anda? Asid folik merupakan nutrisi yang paling penting untuk diamalkan oleh para eanita. Ini kerana apabila anda hamil, kepelbagaian zat daripada tubuh ibu hamil bakal diserap oleh bayi di dalam kandungan. Oleh itu, demi memastikan zat besi yang berfungsi kepada medium nutrisi di dalam tubuh badan kekal seimbang. Zat besi boleh diperoleh melalui pengambilan pil asid folik ataupun melalui diet pemakanan yang tinggi dengan kandungan zat besi. Jangan risau, sekiranya anda bukan jenis yang suka makan banyak, cukup sekadar dengan amalkan produk bernutrisi ini, iaitu Susu Effety.

Apakah susu Effety? Susu effety merupakan ekstrak susu kandungan semulajadi daripada bahan bernutrisi susu kurma dan juga madu asli. Ianya 100% selamat dan tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya kandungan madu asli yang tinggi dengan aktioksida mampu meningkatkan tahan imunisasi anda dan juga membantu menguatkan tulang dengan kandungan susu kurma yang tinggi dengan protein. Selain itu juga, susu effety juga diformulasikan dengan kandungan Vitamin B8 yang tinggi.

Promosi hanya RM1 sahaja grab now !!

Vitamin B8 atau dikenali sebagai Inositol, bukan sahaja mampu membantu dalam kesihatan fizikal, malah ia juga dapat membantu dalam perkembangan mental yang sihat. Ini kerana vitamin B8 inositol ini adalah berperanan untuk meningkatkan tahap imunisasi disamping mengawal hormon terutamanya bagi golongan wanita. Hormon yang stabil dan sihat bakal meringankan gejala gangguan haid lantas sekaligus mengawal haid agar haid sentiasa teratur. Ianya juga dapat meringankan pendarahan yang tidak stabil. Selain itu, vitamin B8 juga berperanan dalam memberi rangsangan yang positif kepada kestabilan mental. Ini sekaligus dapat membantu menngurangkan depresi bagi wanita hamil. Wanita hamil memerlukan minda yang positif bagi membantu perkembangan bayi dengan baik dan stabil. Oleh itu, sangat digalakkan untuk wanita hamil mengamalkan kandungan vitamin B8 di dalam diet hatian.

Apa yang paling penting adalah diet seharian. Mengamalkan susu effety, ianya dapat membantu anda meningkatkan selera makan. Maksudnya bukanlah makan secara tidak teratur, tetapi memberi anda rangsangan hormon yang baik untuk makan. Perlu diingatkan bahawa apa yang ibu hamil makan, itulah nutrisi yang bakal dibekalkan kepada bayi di dalam kandungan. Makanan harian sahaja tidak mencukupi, kalau anda pergi ke hospital pun pegawai perubatan akan sarankan anda ambil pil itu dan ini sebagai nutrisi tambahan. Kalau anda alahan dengan ubatan kimia, kenapa tidak cuba diet semulajadi seperti susu effety ini? Renung-renungkanlah, ada baiknya jika kita mencuba sesuatu yang baik. Jangan anda risau, produk susu effety adalah selamat & dihasilkan 100% oleh bahan semulajadi. Ianya terbukti dan mendapat kelulusan Kementrian Kesihatan sebagai diet semulajadi yang sihat dan selamat untuk wanita hamil ataupun bagi yang mencuba untuk hamil.

#efferty ,ikhtiar hamil ,formulahamil drrai ,proven success ,trust the process ,result matters ,result efferty ,cara mudah hamil ,tips cepat hamil

Berminat hubungi : Puan Missra wa.me/60194378394

 

0 comments… add one

Leave a Comment