≡ Menu

Al-Fateh Junior Makanan Anak Bijak

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

Memperkenalkan Al-Fateh Junior. Formulasi suplemen terbaik untuk pekembangan anak-anak pada peringkat awal. Ianya bukanlah ubatan kimia yang merbahaya, Al-Fateh Junior dirumus khas untuk kanak-kanak untuk menjalani proses pembelajaran dengan baik dan  lancar.

Apa itu Al-Fateh Junior? Al-Fateh adalah gula-gula berkhasiat berbentuk jelly yang mudah dikunyah & ianya tidak memberi kesan buruk kepada tubuh badan. Tujuan Al-Fateh adalah untuk membekalkan zat tambahan & juga mengimbangi tenaga si manja anda agar dapat melalui hari-hari mereka dengan cergas. Kesan Al-Fateh Junior adalah lebih pantas kerana mengandungi bahan aktif yang tinggi & ianya mempunyai perasa agar dapat menarik minat kanak-kanak untuk memakannya.

Al-Fateh Junioar adalah halal & diiktiraf oleh JAKIM serta mendapat kelulusan Kementrian Kesihatan Malaysia. Suplemen Al-Fateh mempunyai rasa yang manis seperti buah-buahan dan mudah dikunyah. Sekiranya anak-anak anda meminati gula-gula kenyal seperti Gummy Bear, Al-Fateh adalah pilihan yang lebih sihat untuk perkembangan anak-anak anda.

Promosi hanya RM1 sahaja grab now !!

Al-Fateh Junior dihasilkan dengan bahan yang bermutu tinggi. Antaranya ialah ekstrak madu. Madu mempunyai antioksidan yang tinggi bukan sahaja mampu memberi tenaga yang cukup untuk tubuh badan, malah ia juga mampu meningkatkan kadar metabolisma badan terutamanya kanak-kanak agar jauh daripada pelbagai jangkitan. Selain itu, ianya juga mempunyai kismis dan safron. Kedua-dua bahan organik ini adalah kaya dengan zat besi yang sangat penting untuk menjana daya ingatan kanak-kanak. Tambahan pula, suplemen ini kaya dengan vitamin A, vitamin C & diadun bersama ekstrak buah delima. Bahan-bahan ini merupakan nutrisi yang penting untuk perkembangan mental & fizikal anak-anak.

Sebotol Al-Fateh Junior mengandungi 30 biji pastil. Kaedah amalan Al-Fateh adalah cukup mudah,hanya perlukan 2 pastil atau 1 pastil sehari untuk pastikan anak-anak anda mendapat nutrisi yang cukup. Ini adalah jumlah yang cukup. Dinasihatkan jangan melebihi bilangan yang dicadangkan kerana ianya boleh mempengaruhi tahap keaktifan bayi seperti hiperaktif. Amalankan makan sebiji pada waktu pagi sebelum makan untuk menambah selera makan & sebiji pada waktu petang sebelum makan malam. Ini khas untuk kanak-kanak yang sudah boleh memakan makanan pejal. Untuk bayi 6 bulan & keatas, anda boleh cuba cairkan pastil ini ke dalam makanan atau minuman mereka. Ianya baik juga untuk perkembangan bayi anda.

Al-Fateh mengandungi pelbagai manfaat seperti meningkatkan daya ingatan, meningkatkan selera makan, memaksimumkan kecergasan otak, melancarkan peredaran darah, membantu meningkatkan sistem pencernaan & banyak lagi. Al-Fateh adalah pilihan suplemen awal kanak-kanak untuk membantu perkembangan mereka. Jadi, apa anda tunggu lagi? Dapatkan segera Al-Fateh Junior. Tak salah mencuba, dah cuba nanti anda sendiri akan alami kesan baiknya. Ibu bapa jangan ragu-ragu lagi, Al-Fateh Junior adalah pilihan yang bijak untuk perkembangan awal kanak-kanak.

0 comments… add one

Leave a Comment